Weather Icon

Και από κάτω τα πρόβατα ακούν…

Και από κάτω τα πρόβατα ακούν…

Είσαι δολοφόνος; Έμπορος ναρκωτικών; Βιαστής παιδιών; Κανένα πρόβλημα! Κάνεις μια προσευχούλα στον Αλλάχ και καθάρισες. Άλλωστε και ο προφήτης τη “γυναίκα” του την παντρεύτηκε 6 ετών και τη διακόρευσε στα 9. Είσαι καλός, τίμιος άνθρωπος αλλά δεν προσεύχεσαι στον Αλλάχ; Μαύρο αλλαχοφίδι που σ’ έφαγε!
Πάμε τώρα να το δούμε αυτό από τη νομική πλευρά. Φτιάχνουν οι αλλαχουακμπάρηδες ένα κανάλι, web TV ας πούμε. Ή έναν ραδιοφωνικό σταθμό. Απαγορεύεται; Όχι. Και παίρνει το μικρόφωνο ένα εμπνευσμένο παλληκάρι σαν κι αυτό εδώ και κηρύττει τον λόγο του Αλλάχ. Απαγορεύεται; Ξανά όχι. Μπορεί να στοιχειοθετηθεί κατηγορία μ’ αυτά που είπε; Ξανά-ματά όχι. Δεν είναι προτροπή για δολοφονία ή βιασμό, δεν εκθειάζει παράνομες πράξεις, δεν είναι κήρυγμα μίσους.
 Σου λέει απλώς τη διαβάθμιση των αμαρτιών στο ποινολόγιο του Ισλάμ. Βιασμοί παιδιών και δολοφονίες; Ούτε καν πταίσματα. Πέταγμα ομοφυλόφιλων από την ταράτσα, δεν το συζητάμε! Θεάρεστο έργο! Ασυγχώρητη αμαρτία είναι να μην προσεύχεσαι. Τέλος. Μπορώ λοιπόν να κάνω κάτι διά της νομικής οδού στον ιεροκήρυκα του βίντεο, βάσει αυτών που λέει; Τίποτε!

Τι μπορώ να κάνω; Να τον βουτήξω επί τόπου και για λόγους εθνικής ασφάλειας να του δώσω 24 ώρες προθεσμία να εγκαταλείψει τη χώρα, απαγορεύοντας ισοβίως την επιστροφή του. 
      Ξαναλέμε κάτι που δεν το ακούμε από κανέναν υπό τον φόβο της δικτατορίας της πολιτικής ορθότητας:
 ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΝ ΚΡΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!
 Κι αν είναι ήδη Γάλλος ή Βέλγος ή Βρετανός υπήκοος; Του αφαιρείς την ιθαγένεια και καθίσταται άπατρις. Τόσο απλά. Τι χρειάζεται γι’ αυτό; Να σοβαρευτούν οι Ευρωπαίοι και να αντιμετωπίσουν το Ισλάμ, ως αυτό που είναι: ο καρκίνος της ανθρωπότητας. 
Δεν θα αποφύγουμε τη σύγκρουση μαζί του, αλλά τουλάχιστον να μην γίνει σε ευρωπαϊκό έδαφος. Εγκλωβίστε τους στις χώρες τους να φάει ο ένας τον άλλον. Μετά, βλέπουμε. 
Προς το παρόν, αυτό που πρέπει να γίνει είναι να πάρουν τον μεσαίωνά τους παραμάσχαλα και να ξεκουμπιστούν να φύγουν. Κατ’ αρχάς οι κεφαλές τους, σαν τον εν λόγω. Όσο αργούμε, τόσο το χειρότερο.
Thanos Tzimeros

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube